Store: Sinikalliontie 3B, 3rd floor Open Mon-Fri 8am-4pm

Sense Hair Pro

Hei olen Iira, Sensen perustaja ja kouluttaja

Sense syntyi tarpeesta, ja rakkaudesta upeisiin hiuksiin.

Olen ollut hiusalalla vuodesta 2009 ja tehnyt pidennyksiä koko urani ajan. 

Vuonna 2019 aloin etsimään koulutusta weft-pidennyksiin Suomesta tuloksetta, joten aloin itse opettelemaan ja kokeilemaan erilaisia tekniikoita. Lopulta kävin myös erään tekniikkakoulutuksen ja poimin sieltä osia omaan työskentelyyni, ja näin pikkuhiljaa muodostui Sense Beaded Weft -tekniikka. 

Haluan mahdollistaa muillekin luonnolliset ja hellävaraiset pidennykset!

Sense Hair

Sensen hius on 100% eurooppalaista hiusta. Kastuessaan hius taipuu kevyesti ja sen pehmeän rakenteen ansiosta sulautuu täydellisesti myös skandinaaviseen hiuslaatuun. Itse nauhaosa on erittäin ohut ja joustava, joten se helpottaa hiusten muotoilua kotona. Oikealla hoidolla hius on erittäin pitkäikäinen!

Sense Beaded Weft -tekniikka

Sense Beaded Weft -tekniikka soveltuu miltein kaikkiin hiuslaatuihin sen muunneltavuuden vuoksi. Tekniikassa ei käytetä minkäänlaisia teippejä/liimoja, joten ihoärsytys on minimoitu ja huollotkin miellyttävämmät toteuttaa. Tekniikassa kunnioitetaan hiuksen luonnollisia kasvusuuntia. Kun pidennys ei ole pienten hiusosioiden varassa, paino jakautuu tasaisemmin, eikä näin rasita omaa hiusta ja myös sulautuu kokonaisuuteen helpommin. Voit käyttää samaa pidennyshiusta aina uudestaan, niin kauan kun se säilyy hyvänä.

Search our store