Kaikki tuotteet ja tarvikkeet - 25% »

Palauttaminen ja vaihtaminen

Ammattituotteita myydään ainoastaan yrityskaupan säännöillä ja ehdoilla.

Etämyynnissä käyttämättömillä tuotteille on 14 vuorokauden palautusoikeus laskun päivämäärästä.

Ei koske tarjoushintaisia tuotteita eikä kemian tuotteita.

Ole aina yhteydessä myyjään ennen vaihtoa tai palautusta. Tuotteen palauttamiseen tarvitaan Myyjän antama suostumus ja palautuskaavake, kaavakkeen saat tulostettua tästä.

Palautuksen yhteydessä on ilmoitettava myös palautuksen syy sekä laskun tai lähetysluettelon numero. Myyjä ei hyvitä tuotepalautusta, jos tuotetta on käytetty tai sen pakkaus ei ole myyntikuntoinen ellei kyseessä ole tuotevirheestä johtuva palautus.

Tilaustuotteilla,kalusteilla ja asiakasta varten erikseen tilatuilla tuotteilla ei ole vaihto-/palautusoikeutta.

Myyjä ei lunasta postiennakolla, luottopakettina tai jälkivaatimuksella lähetettyjä palautuksia. Myyjä ei vastaa virheistä ja vahingoista, jotka aiheutuvat tuotteelle asiakkaalla virheellisestä varastoinnista tai käsittelystä tai tuotteen käyttämisestä sille sopimattomalla tavalla tai sopimattomissa käyttöolosuhteissa.

Asiakkaan tulee itse varmistaa tuotteen soveltuvuus aiottuun käyttötarkoitukseen. Mikäli tuotteen palautus ei johdu Myyjästä, vastaa Asiakas palautuksesta aiheutuvista kustannuksista.

Noutamaton lähetys:
Kuluista, jotka aiheutuvat yrityksellemme toimituksista, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta ,perimme erillisen 15 €:n maksun

Erimielisyyksien ratkaisu

Kaupasta mahdollisesti aiheutuneet erimielisyydet tulisi ensisijaisesti hoitaa osapuolten välillä. Mikäli on mahdotonta päästä sopuun, niin asia käsitellään myyjän kotipaikan käräjäoikeudessa.