Kaikki tuotteet ja tarvikkeet - 25% »

Verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat Niccan verkkokauppaa osoitteessa www.nicca.fi.
ja Kauneustori.fi joka on suunnattu kuluttajille.
Tilatessaan tuotteita verkkokaupasta käyttäjä sitoutuu näihin ehtoihin.

Nicca.fi:n yhteystiedot ovat seuraavat:

JS Nicca Oy (Y-tunnus: 1627309-7)
Pihatörmä 1B
02240 Espoo

Nicca Tampere
Sammon valatie 7
33530 Tampere
Puh 050-548 7799


Asiointi verkkokaupassa

Voit tehdä ostoksia verkkokaupassa mikäli olet yli 18-vuotias.

Tehtyäsi tilauksen ja hyväksyttyäsi tilaus- ja toimitusehdot, saat sitovan tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pidätämme oikeuden hintojen, sekä tilaus- ja toimitusehtojen muuttamiseen tilauskohtaisesti.

Tilaaja on itse vastuussa oman tilinsä ja salasanansa käytöstä ja niiden huolellisesta säilyttämisestä. Tilaaja sitoutuu antamaan tilauksen yhteydessä oikeat tiedot.

Maksutavat

Maksaminen tapahtuu verkkokaupan Kassalla ja siirtyy Lähetä tilaus –napin painamisen jälkeen valitsemasi maksutavan sivustolle.

Suomalaisten asiakkaiden käytettävissä olevat maksutavat ovat:

 • Luottokortit (Visa, MasterCard)
 • Suomalaiset verkkopankit
 • Jousto Lasku
 • Jousto Lasku (osamaksu)
 • Mobiilimaksutavat
 • Gsm-maksaminen
 • Collector lasku ja Osamaksu
 • Collector Yrityslasku
 • SveaWebPay lasku ja osamaksu
 • Ennakkolasku/Tilisiirto
 • Maksu noudettaessa myymälästämme (käteinen, Luottokortit Visa ja MasterCard)
 • Lasku/Verkkolasku (Myymme tuotteita laskulla yrityksille ja yhteisöille).Tarkistamme aina yrityksen luottokelpoisuuden ennen luoton myöntämistä. Tilattujen tuotteiden omistusoikeus siirtyy asiakkaalle laskun koko summan ollessa maksettuna.
 • Laskulla voit ostaa 1000 € (sis. alv:n) luottorajaan asti.Uuden asiakkuuden ollessa kyseessä laskuvaihtoehto katsotaan tilauskohtaisesti
 • Tilauksen loppusummaan lisätään mahdollinen maksutapakulu maksutavasta riippuen. Mahdollinen maksutapakulu ilmoitetaan kassalla.

Verkkokaupassa kaikki maksuyhteydet on suojattu SSL-salauksin.
Visa Electronilla maksettaessa Verified by Visa palvelu verkkomaksuilla tulee olla aktivoitu. Kaikki luottokorttimaksut varmennetaan ja mikäli varmennus ei onnistu, Nicca.fi varaa oikeuden tilauksen hylkäämiseen. Nicca.fi ei säilytä luottokorttitietoja omassa tietojärjestelmässä vaan ne käsitellään ja säilytetään Luottokunnan turvallisessa Verified by Visa -järjestelmässä. Verkkopankkimaksua varten tarvitset pankkisi antamat käyttäjätunnukset.

Hinnat

Verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.


Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut näkyvät ostoskorissa.Noutotilaukset myymälästä ovat ilmaisia.Painavasta tai suuresta toimituksesta saattaa aiheutua lisäkuluja. Mahdolliset lisäkulut ilmoitetaan kassalla valitun toimitustavan kohdalla.

Pidätämme oikeuden tilauksen perumiseen "selvien hintavirheiden" kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi huomattavasti tuotteen oikeasta hinnasta.
Selviä hintavirheitä voivat olla muun muassa seuraavat esimerkit
- jos tuotteella on hinta 0,00 euroa tai ei hintaa ollenkaan
- jos satojen eurojen arvoisen Saksien tai esim asiakastuolien hinnaksi ilmoitetaan vaikka 9,90 euroa. (pilkkuvirheet)

Em. tapauksissa virheellinen hinta on niin selkeästi oikeasta hinnasta poikkeava, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys

Toimitusaika

Käsittelemme saapuneet tilaukset pääsääntöisesti 1-3 työpäivän aikana. Asiakkaalla on mahdollisuus myös valita toimitustavaksi nouto Nicca.fi:n omasta myymälästä Espoon pihatörmästä. Noutotilauksissa asiakas saa tilauksen yhteydessä antamaansa puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen vahvistuksen, kun tilaus on noudettavissa myymälästä. Noutotilaukset ovat yleensä noudettavissa 1-2 arkipäivän kuluttua tilauksesta.

Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta ja toimitusosoitteesta. Tuotteen toimitusaika-arvio löytyy verkkokaupasta tuotesivulta. Toimitusaika-arvio perustuu yleisesti saman tuotemerkin toteutuneista toimituksista tavarantoimittajalta.

Mikäli tuotteen toimitus viivästyy huomattavasti verkkosivulla ilmoitetusta toimitusaika-arviosta, Niccan asiakaspalvelu ottaa yhteyttä tilaajaan tilauksen yhteydessä annetun sähköpostiosoitteen kautta. Nicca.fi varaa oikeuden toimittaa samaan aikaan tilatut tuotteet tarvittaessa erikseen.

Mikäli tuote ei saavu kohtuullisessa aikataulussa eikä asiakaspalvelumme ole ottanut yhteyttä tilaajaan, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun info@nicca.fi tai puh. 044-347 7799 tai kuluttajakaupassamme info@kauneustori.fi
Pidätämme oikeuden evätä tilaus tarvittaessa. Tällaisessa tapauksessa maksu palautetaan tilaajalle 14 päivän kuluessa.

Takuu

Tuotteen takuuaika ilmoitetaan Nicca.fi verkkokaupassa tuotteen sivulla. Takuu ei koske normaaleja käyttöön ja kulumiseen liittyviä vikoja. Takuu ei myöskään koske vikoja, joiden voidaan katsoa aiheutuneen tuotteen huolimattomasta käytöstä tai hoidon laiminlyömisestä.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Tilaajalla on oikeus peruuttaa tilaus mikäli tilausta ei ole vielä toimitettu. Mikäli tilaaja haluaa peruuttaa tilauksensa, tulee hänen olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse. Sähköpostista tulee käydä ilmi tilaajan nimi, osoite ja tilausnumero.Palautamme perutun tilauksen maksun 14 päivän kuluessa.

VAIHTO-JA PALAUTUSOIKEUS

Toimitus katsotaan hyväksytysti vastaanotetuksi ellei siitä ole huomautettu 10 päivän sisällä toimituksesta.

Ota AINA ensin yhteyttä asiakaspalveluun 044-347 7799 tai info@nicca.fi ennen tuotteen palautusta.

Tuotteen hinta palautetaan samaa maksutapaa käyttäen, jolla tuote on alun perin maksettu. Huomaa, että tämä koskee myös lahjaksi saatuja tuotteita. Jos palautat lahjan, hinta palautetaan ostajalle samaa maksutapaa käyttäen, jolla tuote on maksettu.

Toimituskulut palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että tuote palautetaan vaurioiden tai puutteiden vuoksi.

Muista kuin vääristä toimituksista ja takuupalautuksista peritään 15 € käsittelykulut.

Myyjä ei hyvitä tuotepalautusta, jos tuotetta on käytetty tai sen pakkaus ei ole myyntikuntoinen ellei kyseessä ole tuotevirheestä johtuva palautus.

Varastovalikoiman ulkopuolelta ostajan pyynnöstä tilatuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Tuotteen tulee olla käyttämätön, myyntikuntoinen tuote, alkuperäisessä uutta vastaavassa pakkauksessa.
Jos huomaat lähetyksesi vahingoittuneen, ilmoita siitä välittömästi postitoimistoon, joka tekee vahinkoilmoituksen. Älä lunasta vahingoittunutta lähetystä.

Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista ilman erillistä peruuttamista koskevaa ilmoitusta ei riitä

Tietosuoja

Nicca.fi kunnioittaa tilaajan yksityisyyttä.

Verkkokaupan kautta saatuja tilaajan henkilö- ja muita tietoja käytetään vain Nicca.fi:n sisällä, paitsi sellaisissa tapauksissa, joissa kolmas osapuoli suorittaa tiettyjä tehtäviä kuten maksun prosessointia, tuotteiden lähettämistä ja tilausten käsittelyä. Näissäkin tapauksissa Nicca.fi antaa kolmannelle osapuolelle vain sen tiedon, joka tehtävän suorittamisen kannalta on välttämätöntä.

Nicca.fi ei välitä tilaajan henkilö- tai muita tietoja kolmannelle osapuolelle missään muussa tarkoituksessa kuin tilauksen käsittelyyn liittyen. Nicca.fi ei myy, jaa eikä vuokraa tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille.

Nicca.fi varaa kuitenkin oikeuden välittää tilaajan henkilö- ja muita tietoja viranomaisille mahdollisissa lainrikkomustapauksissa.

Tilaajan nimi, yhteystiedot ja muut henkilötiedot tallennetaan Nicca.fi:n verkkokaupan asiakasrekisteriin.

Nicca.fi voi käyttää tilaajalta saamiaan henkilötietoja markkinointitarkoituksiin. Tilaajalla on oikeus milloin tahansa kieltää Nicca.fi jatkamasta markkinointia tilaajalle.


Ehtojen muuttaminen

Nicca.fi varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Nicca.fi ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan infosivulla.

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.