HIUSTUOTTEET » Lahjapakkaukset »

CHI ROSE HIP OIL COLOR PROTECTION Setti


Hinta
Hinnat esiin kirjautumalla

Määrä
kpl
Saatavuus
Tämän tuotteen toimitusaika on heti, jos sitä on vapaana varastossamme ja muuten arviolta 3 - 10 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Tuotteen kuvaus

CHI Rose Hip Oil Color Nurture Protecting Shampoo 59g
Puhdistaa värikäsitellyt hiukset hellävaraisesti värin sävyn ja syvyyden säilyttäen. Ruusunmarjaöljy, C-vitamiini ja antioksidantit estävät väriä haalistumasta ja lisäävät hiusten kiiltoa ja värin syvyyttä.
Värin säilymistä edistävät ja hiuksia hoitavat tuotteet vähentävät värin haalistumista sisältämiensä antioksidanttien ja matalan pH-arvonsa ansiosta. Ruusunmarjaöljy tekee hiuksista kiiltävämmät.
Tuoksu: Ensituoksu: Litsi ja vadelma Sydäntuoksu: Myski ja santelipuu.

CHI Rose Hip Oil Color Nurture Protecting Conditioner 59g
Palauttaa värikäsiteltyjen hiusten kosteustasapainon ja elvyttää elottomat sekä kuivat hiukset. Matala pH-arvo auttaa säilyttämään värin kauniina sulkemalla hiuksen pinnan saaden samalla myös värin kestämään pidempään. C-vitamiini virkistää ja antaa hiuksille kiiltoa sekä elinvoimaa. Värin säilymistä edistävät ja hiuksia hoitavat tuotteet vähentävät värin haalistumista sisältämiensä antioksidanttien ja matalan pH-arvonsa ansiosta. Ruusunmarjaöljy tekee hiuksista kiiltävämmät. Tuoksu: Ensituoksu - Litsi ja vadelma Sydäntuoksu - Myski ja santelipuu.

CHI Rose Hip Oil Color Nurture Repair & Shine Leave-In Tonic 59g
Huolehdi värjättyjen hiusten hyvästä kunnosta suihkauttamalla hiuksiin kevyesti hoitavaa ja runsaasti vitamiineja sisältävää hoitavaa suihketta ennen hiusten muotoilua. Vahvistaa, kosteuttaa ja antaa välittömästi kiiltoa huonokuntoisille värjätyille hiuksille. Rauhoittava koostumus tekee hiuksista sileät sekä helpommin käsiteltävät ja auttaa samalla poistamaan sähköisyyttä. Värin säilymistä edistävät ja hiuksia hoitavat tuotteet vähentävät värin haalistumista sisältämiensä antioksidanttien ja matalan pH-arvonsa ansiosta. Ruusunmarjaöljy tekee hiuksista kiiltävämmät. Tuoksu Ensituoksu: Litsi ja vadelma Sydäntuoksu: Myski ja santelipuu.

CHI 44 Iron Guard Style&Stay 74 g!
Hiuskiinne lämpösuojalla antaa vahvan pidon ja lämpösuojan. Sopii ihanteellisesti kampausten ja kiharoiden viimeistelyyn. Tällä hiuskiinteellä on CHI Iron Guard ja toisten CHI hiuskiinteiden parhaat omainaisuukset. Parabeeniton. Ei ole testattu eläimillä.


Paino
0.35 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki