HIUSTUOTTEET » Lahjapakkaukset »

CHI KERATIN STRENGHTEN & REVIVE TRAVEL KIT


Hinta
Hinnat esiin kirjautumalla

Määrä
kpl
Saatavuus
Tämän tuotteen toimitusaika on heti, jos sitä on vapaana varastossamme ja muuten arviolta 3 - 10 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Tuotteen kuvaus

Kit vaurioituneille hiuksille.

Keratin Shampoo 59 ml + Conditioner 59 ml + Leave-In Conditioner 59 ml + Hair Spray 74g

CHI Keratin Shampoo:
Keratiiniproteiineja sisältävä shampoo korjaa vaurioituneita hiuksia ja suojaa niitä hiusten luonnolista keratiinia. Ravitsee käsiteltyjen hiusten rakennetta. Argan- ja jojobaöljyt kosteuttavat tehokkaasti, antavat elastisuutta, kiiltoa ja vähentävät hiusten katkeilua. Parabeeniton ja sulfaatiton.
Ei ole testattu eläimillä.

CHI Keratin Conditioner:
Hoitoaine keratiiniproteiineilla korjaa vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia. Suojaa hiusten luonnollista keratiinia. Argan- ja jojobaöljyt kosteuttavat tehokkaasti, antavat elastisuutta, helpottavat kampaamista sekä vähentävät hiusten katkeilua. Luonnollinen hydrolysoitu silkki varustaa hiuksia proteiineilla ja 17 eri aminohapolla, jotka lisäävät silkkistä kiiltoa. Parabeeniton.
Ei ole testattu eläimillä.

CHI Keratin Leave-In Conditioner:
Hiuksiin jätettävä hoitoaine varustaa vaurioituneita hiuksia luonnollisella keratiinilla ja korjaa hiusten rakennetta. Ehkäisee hiusten vaurioitumista. Sopii jokapäiväiseen käyttöön. Parabeeniton.

CHI Keratin Flex Finish Hair Spray:
Elastisuutta ja kevyttä pitoa antavalla hiuskiintellä saat kestävän kampauksen koko päiväksi. Keratiini vahvistaa hiuksia ja ehkäisee hiusten katkeilua. Antaa kosteusuojan, eliminoi pörröisyyttä. Parabeeniton.

CHI Keratin Shampoo: Levitä runsaasti shampoota kosteisiin hiuksiin. Hiero tyvestä latvoihin. Huuhtele.

CHI Keratin Conditioner: Ota pieni määrä tuotetta käsiin ja hiero shampoopesun jälkeen hiuksiin, anna vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhtele.

CHI Keratin Leave-In Conditioner: Suihkuta tasaisesti hiuksiin. Älä huuhtele. Viimeistele.

CHI Keratin Flex Finish Hair Spray: Suihkuta tasaisesti 25 - 30 cm etäisyydeltä hiuksiin.


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki